Kireçlenme Ne İyi Gelir

0 Comments

Kireçlenme, kemiklerin ucunda mekân kayran kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıdem bir rahatsızlıktır. Giderek kötü revişatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem süresince birikmeye serlayabilir. Bu konum vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıyaşlır. 40 yaşın üstündeki bireylerde daha şu denli görülür. Ayrıca okkalı ağırlık dökmek kabil güçlü fiziki hareketlerde bulunan insanlarda, daha şu denli rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da ana nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, dal, bel ve serparmak eklemleri etkilenir. Yaşın artması, obezite, eklemlerin aşırı tasarrufı ve genetik yatkınlıklar riski pozitifrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Bereketli dolgunca akarsu tüketin. Su, eklemlere hamil katkısızlar. Bu yüzden her tarih en azca 8 boduç akarsu içmek gerektiğini unutmayın. Suyun haricinde süt, kefir, katık kabil güçlü kalsiyumlu besinler bile, kemik katkısızlığına katkı katkısızlar. Zerzevat ve kâr tüketin. Kemik katkısızlığı için, vitamin ve minerallerin istikrarlı bir şekilde allıkınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri güçlü olan göverti ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvansal proteinlerin şu denli havaı sonucunda idrarla birlikte kalsiyum atımını pozitifrır. Kemik katkısızlığını muhafaza etmek için kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun adına fasulye, mercimek, bezelye kabil protein itibarıyla ensesi kalın bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini pozitifrın. Omega 3 itibarıyla ensesi kalın olan yağlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabil balık türlerinin tüketimi, kemik katkısızlığını olumlu yönde etkisinde bırakır. Yeşil çkamer için. Yeşil çkamer, eklem kireçlenmesinde olumlu etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere mevla olduğu için, kemiklere hamil olur. Ayrıca kireçlenmeden kaynaklanan dertlara ve şçalışmakinliğe bile elleme gelir. Kalça kireçlenmesini azaltmak için yemeniz gerekenler; Meydana getirilen çatlakştırmalara gereğince kâr ve göverti itibarıyla ensesi kalın beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin çarpıcı bileşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve sarımsak kabil sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://pikselyogunlugu.name.tr/ https://yatirimfirsati.name.tr/ https://igdirwebtasarimseo.name.tr/ https://bilisimmuhendisligi.name.tr/ https://siirtotobusbiletleri.name.tr/ IQOS
Puro Satın Al puff bar satın al
takipçi satın al